Geschiedenis

Over Rodenburg Tuinen, geschiedenis

Rodenburg is een echt familiebedrijf dat kwaliteit en service al ruim vijftig jaar hoog in het vaandel heeft staan. Samen proberen we met veel enthousiasme te werken en het uiterste uit onszelf te halen. Onze klanten de beste service bieden en hun verwachtingen overtreffen is ons doel

Ruim vijftig jaar geleden is Cees Rodenburg Sr. begonnen in De Meern met een van de eerste tuincentra in de regio Utrecht. Het bedrijf is uitgegroeid naar vijf tuincentra en een gerenommeerd hoveniersbedrijf. Het tuincentrum in het Belgische Schoten bestaat nog steeds. Het tuincentrum staat bekend als Rodenburg Home & Garden, het hoveniersbedrijf als Rodenburg Tuinen.

Rodenburg Home & Garden in Schoten (B)

In 2015 is besloten om de Nederlandse tuincentra te sluiten en alleen door te gaan met exclusieve tuinaanleg en -onderhoud met Rodenburg Tuinen vanuit Harmelen.
Rodenburg Home & Garden in Schoten (B) is nog steeds geopend en verder uitgegroeid tot het toonaangevende
bedrijf dat het nu is. Op een oppervlakte van ca. 15.000M2 kunnen mensen zich tegoed doen aan de mooiste binnen- en buitenplanten, verse- en zijdebloemen, meubels en interieuraccessoires, binnen- en buitenpotten, etc. Daarnaast is er een complete delicatessenafdeling en een riant tuincafe met overdekt terras. Uw bezoek meer dan de moeite waard! In totaal zijn er momenteel zo’n 50 mensen werkzaam binnen het bedrijf.