Moderne tuinen

In moderne tuinen komen een strak design en luxueus comfort samen om uw tuin of buitenruimte te veranderen in een plaats die rust en elegantie uitstraalt. oase van rust en elegantie. Rodenburg tuinen creëert moderne tuinen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch en onderhoudsarm. Wij vertellen u graag de mogelijkheden om uw tuin om te toveren tot een plek van symmetrie en structuur.

Geen enkele tuin is hetzelfde en dat maakt elk project bijzonder. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud voor u. Zo realiseren wij uw droomtuin van het begin tot het eind!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

neem contact op
Landschapstuin aan de bosrand
Designtuin met zitkuil

Tuinaanleg van moderne tuinen: strakke buitenruimtes

Het aanleggen van een moderne tuin begint met een doordacht plan en oog voor detail. Onze hoveniers en tuinarchitecten werken nauw met u samen om een tuin te ontwerpen en aan te leggen die voldoet aan uw wensen. We maken gebruik van strakke belijning en materialen van hoge kwaliteit. Elementen die uw tuin een eigentijdse uitstraling geven zijn onder andere zwenbaden, strakke vijvers, architectonische elementen en moderne materialen.

Moderne tuinen: symmetrie en evenwicht

Een modern tuinontwerp is voorzien van een duidelijke structuur. Een modern tuinontwerp is in balans. Onze ervaren tuinarchitecten en ontwerpers vertalen uw wens naar een functioneel stijlvol ontwerp. Over elk onderdeel van het ontwerp wordt nagedacht. Door gebruik te maken van strakke vormen ontstaat er een visueel aantrekkelijke tuin die rust uitstraalt en past bij een moderne levensstijl.

Zorgeloos genieten van uw moderne tuin.

Een moderne tuin is over het algemeen minder onderhoud vragend dan een natuurlijke tuin. Om uw tuin in topconditie te houden is minimaal onderhoud wel nodig. Met kundige hoveniers zorgt Rodenburg Tuinen ervoor dat uw tuin er altijd verzorgd uitziet. Indien gewenst kunnen wij dit onderhoud volledig uit handen nemen. Bij onderhoud moet u denken aan het snoeien van struiken, onkruidbestrijding of het onderhoud van vijver en zwembad. Wij nemen al het werk uit handen zodat u optimaal kunt genieten.

Wilt u het tuinontwerp, exclusieve tuinaanleg of tuinonderhoud overlaten aan een hoveniersbedrijf met uitgebreide kennis van moderne tuinen en de aanleg van zwembaden?? Neem dan vrijblijvend contact op met Rodenburg Tuinen. U kunt ons bereiken via +31 348-412466 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij zijn graag uw hovenier!