HOVENIER HUIZEN

Uw exclusieve tuin begint bij Rodenburg Tuinen, de hovenier nabij Huizen. Wij zijn al zo’n 40 jaar gespecialiseerd in exclusieve tuinaanleg, onder andere in Huizen. Ons streven is daarbij van uw droomtuin werkelijkheid maken. Of u nu een villatuin, dakterras of stadstuin heeft. Geen enkele tuin is hetzelfde en dat maakt elk project bijzonder. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud voor u. Zo realiseren wij uw droomtuin van het begin tot het eind!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

neem contact op
Landschapstuin aan de bosrand
Designtuin met zitkuil

DE HOVENIER IN DE BUURT VAN HUIZEN: SPECIALIST IN EXCLUSIEVE TUINEN

Unieke tuinaanleg begint uiteraard bij een idee. Wellicht heeft u al een stijl voor ogen. Ligt uw voorkeur bij weelderige natuurlijke tuinaanleg, of gaat u liever voor strakke, moderne tuinaanleg. Wat uw stijl ook is, als hoveniersbedrijf bij Huizen kunnen wij het realiseren. De volgende stap in het proces is het ontwerp. Dit komt tot stand op basis van de huidige situatie en uw wensen. Het ontwerp beperkt zich niet alleen tot beplanting en bestrating. Ook de beregening, verlichting en tuinaccessoires worden hierin meegenomen. Alles wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Staat het ontwerp, dan gaan we over op de exclusieve tuinaanleg in Huizen.

JAARROND EEN MOOIE TUIN MET HULP VAN ONS HOVENIERSBEDRIJF VLAKBIJ HUIZEN

Een mooie tuin is een luxe, een tweede woonkamer. Toch vergen tuinen onderhoud. Planten water geven, snoeien, het onderhouden van uw gazon bijvoorbeeld. Vooral in het eerste jaar na de beplanting heeft uw tuin extra aandacht nodig. Geen groene vingers of weinig tijd voor onderhoud? De hovenier dichtbij Huizen ontzorgt u graag! Wij nemen het onderhoud uit handen, zo vaak als nodig is. Jaarrond, periodiek of incidenteel tijdens uw vakantie; onze vakbekwame hoveniers rondom Huizen staan voor u klaar!

ONS HOVENIERSBEDRIJF NABIJ HUIZEN BENADEREN

Wilt u het tuinontwerp, exclusieve tuinaanleg of tuinonderhoud overlaten aan een hoveniersbedrijf in de buurt van Huizen? Neem dan vrijblijvend contact op met Rodenburg Tuinen. Wij zijn actief in en rondom ’t Gooi en hebben al veel tuinen gerealiseerd, waaronder moderne tuinen en natuurlijke tuinen. U kunt ons bereiken via +31 348-412466 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij zijn graag uw hovenier in en rondom Huizen!