Render tuinontwerp villa met zwembad

Tuinontwerp, stap voor stap

De tuinarchitect van Rodenburg Tuinen uit Harmelen vertaalt uw wensen naar ontwerpen met een duidelijke signatuur en filosofie. Zo ontstaat na inventarisatie van de bestaande situatie én alle wensen en eisen een gebalanceerd, uniek tuinontwerp passend bij uw budget.

Het tuinontwerp wordt stap voor stap opgebouwd en afgestemd op de gebruiker, de omgeving en het bijbehorend pand. Naast een mooie compositie hebben wij uiteraard oog voor bijzondere beplanting, beregening, verlichting en accessoires. Wij hebben een groot netwerk van leveranciers met een breed assortiment aan materialen en accessoires voor elke stijl.

UNIEKE TUINONTWERPEN

Wij ontwerpen en realiseren tuinen door heel Nederland en België. Van moderne dakterrassen en daktuinen en compacte stadstuinen tot luxe, natuurlijke villa- en boerderijtuinen; ieder tuinontwerp is uniek en passend bij de opdrachtgever.

Graag nodigen wij u uit om in een verkennend, vrijblijvend gesprek de mogelijkheden te ontdekken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw droomtuin kunnen realiseren. Dat kan ineens of in fases. Wij zorgen voor de juiste begeleiding!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?