Over Rodenburg Tuinen

Rodenburg Tuinen, een familiebedrijf met oog voor kwaliteit

Rodenburg is een echt familiebedrijf dat kwaliteit en service al ruim vijftig jaar hoog in het vaandel heeft staan. Samen proberen we met veel enthousiasme te werken en het uiterste uit onszelf te halen. Onze klanten de beste service bieden en hun verwachtingen overtreffen is ons doel

Daarnaast willen we tuinen en buitenruimtes maken waar we trots op kunnen zijn! Zowel op het eindresultaat alsook op het proces. We werken samen met vaste partners voor de uitvoering van straatwerk tot zwembaden en van bijgebouwen tot beregening. Met onze vaste groep “eigen hoveniers” verzorgen wij het plantwerk en tuinonderhoud. Het traject van ontwerp tot werkvoorbereiding en oplevering hebben wij ook in eigen huis.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 


Wij zijn uw aanspreekpunt. Van ontwerp tot oplevering.

Ons proces is erop gericht om een project van A tot Z te kunnen faciliteren. Van intake tot oplevering.
Alles begint bij een kennismaking en een intake van uw wensen en eisen. Hierbij willen we zoveel mogelijk informatie van u ontvangen. Heeft u foto’s en referentiebeelden van hetgeen u gerealiseerd wilt hebben? Die ontvangen we graag! Of natuurlijk een link naar uw Pinterest pagina.
Wij komen vervolgens de tuin of het dakterras inmeten zodat er direct een passend schetsontwerp kan worden gemaakt. Tijdens de intake vragen wij ook naar uw budget, zodat we direct een realistisch plan kunnen uitwerken.
Nadat we alle gegevens binnen hebben kunnen we binnen afzienbare tijd het eerste schetsontwerp aan u presenteren, compleet met referentiebeelden en een eerste kostenindicatie.

Tuinaanleg en onderhoud


De afdeling tuinaanleg is tegenwoordig gevestigd in Harmelen. Dagelijks werken we met een vast team van vakbekwame hoveniers en diverse samenwerkingspartners om de mooiste tuinen aan te leggen in Nederland en België.
Daarnaast hebben we een afdeling tuinonderhoud waarmee we reeds jaren het onderhoud bij diverse bedrijven en particuliere tuinen mogen verzorgen.
In de afgelopen jaren hebben we meerdere malen onderscheidingen mogen ontvangen in onder andere de “tuin van het jaar” verkiezing. Tevens werken we regelmatig samen met diverse bekende (tuin)architecten.

Uiteindelijk bepaalt u hoe uw tuin eruit moet komen te zien.
Ons motto is dan ook het realiseren van uw tuindromen.