Natuurlijke tuinen

Welkom in de wereld van natuurlijke tuinen. Bij Rodenburg laten we tuinontwerp en vakmanschap samenkomen om uw natuurlijke tuin te creeren. Natuurlijke tuinen zijn niet alleen esthetisch heel mooi. Door het vele groen dienen natuurlijke tuinen ook als rustplaats voor vogels, vlinders en bijen.

Geen enkele tuin is hetzelfde en dat maakt elk project bijzonder. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud voor u. Zo realiseren wij uw droomtuin van het begin tot het eind!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

neem contact op
Landschapstuin aan de bosrand
Designtuin met zitkuil

Tuinaanleg van de natuurlijke tuinen. De basis voor een groene oase.

Het aanleggen van een natuurlijke tuin begint met een visie en vervolgens een goed doordacht plan. Onze hoveniers en tuinarchitecten combineren vakkennis met creativiteit om een natuurlijke tuin te creëren die perfect aansluit bij uw visie en levensstijl. Rodenburg tuinen zorgt voor een harmonieuze balans tussen natuurlijk groen en bijpassend meubilair waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve materialen.

Tuinontwerp van de natuurlijke tuin.

Het ontwerpen van natuurlijke tuinen begint bij het begrijpen van de wens van onze klant en het kennen van de specifieke kenmerken van uw tuin of buitenruimte. Onze ervaren tuinarchitecten vertalen deze vervolgens naar een ontwerp dat functioneel en esthetisch aantrekkelijk is . Een natuurlijke tuin heeft vloeiende lijnen, weelderige beplanting en verrassende elementen. Zo’n verassend element kan een vijver of tuinkamer zijn. Of we kunnen door met sculpturen en kunstwerken die naadloos in een natuurlijke tuin integreren uw tuin een artistieke uitstraling meegeven.

Onderhoud van de natuurlijke tuin. Uw tuin altijd in topconditie.

Om een natuurlijke tuin mooi te houden is regelmatig onderhoud nodig. Onze deskundige hoveniers staan klaar om uw tuin het hele jaar door te verzorgen. Van seizoensgebonden snoeiwerk en onkruidbestrijding tot het onderhouden van vijvers en waterpartijen. Rodenburg tuinen zorgt ervoor dat uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Laat uw tuin en buitenruimte een weerspiegeling zijn van uw liefde voor groen en de natuur.

Wilt u het tuinontwerp, exclusieve tuinaanleg of tuinonderhoud overlaten aan een hoveniersbedrijf met uitgebreide kennis van natuurlijke tuinen? Neem dan vrijblijvend contact op met Rodenburg Tuinen. U kunt ons bereiken via +31 348-412466 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij zijn graag uw hovenier!