HOVENIER BREUKELEN

Rodenburg Tuinen is dé hovenier nabij Breukelen voor tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. De tuin is een verlengde van uw huis of pand. Het is dus belangrijk dat deze aansluit bij de architectuur en de omgeving. Daarom zijn exclusieve tuinen onze specialisme. Van dakterrassen en compacte stadstuinen tot luxe villa- of bedrijfstuinen: wij creëren uw unieke droomtuin. Dat begint bij de juiste mix tussen uw woning of bedrijf, de omgeving en uw wensen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

neem contact op
Landschapstuin aan de bosrand
Designtuin met zitkuil

JAARROND EEN MOOIE TUIN MET BEHULP VAN EEN HOVENIER BIJ BREUKELEN

Wij kunnen u van A-Z ondersteunen op het gebied van uw unieke tuin of bij bepaalde werkzaamheden. Zo kan ons hoveniersbedrijf dichtbij Breukelen het tuinonderhoud voor u verzorgen wanneer u op vakantie bent. Of uw ideeën omzetten tot een ontwerp. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u het hele jaar door een mooie tuin heeft. Het maakt daarbij niet uit of u van moderne-, natuurlijke of wellicht klassieke tuinen houdt.

VAN ONTWERP TOT ONDERHOUD

Een unieke tuin begint bij een goed ontwerp. Ons hoveniersbedrijf uit de buurt van Breukelen kan u hierbij helpen. Aan de hand van uw wensen en onze visie op exclusieve tuinen komt dit ontwerp tot stand. Onze tuinarchitect Menno Boer houdt hierbij niet alleen rekening met de beplanting en bestrating, ook tuinmeubilair, accessoires en verlichting worden meegenomen. Allemaal duurzame en bijzondere materialen en producten.

Mocht het ontwerp naar wens zijn, dan kunnen wij de tuinaanleg voor u verzorgen. Vakman Leon Jacobs bereidt het traject van ontwerp naar aanleg voor en begeleid de hoveniers bij de aanleg. Elke Rodenburg hovenier werkzaam in Breukelen en omgeving heeft zijn eigen specialiteit dankzij jarenlange ervaring. Daarom is bijvoorbeeld het aanleggen van een veranda, vijver of vlonder bij ons ook geen probleem. Wanneer uw droomtuin (al) is gerealiseerd, is het van belang om deze juist te onderhouden. Zo kunt u er alle seizoenen van genieten. Mocht u dit onderhoud willen uitbesteden, dan helpen wij u ook graag.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN BIJ HET HOVENIERSBEDRIJF VOOR BREUKELEN

Toe aan een nieuwe (bedrijfs)tuin of wilt u het onderhoud uitbesteden? Neem dan contact op met ons hoveniersbedrijf uit de regio Breukelen. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Wij werken door heel Nederland en België dus ook als hovenier in Breukelen zijn wij u graag van dienst!