HOVENIER HILVERSUM

Exclusieve tuinaanleg, dat is het specialisme van Rodenburg Tuinen, de hovenier in de regio Hilversum. Al 40 jaar lang verzorgen wij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de meest unieke tuinen. Van moderne- tot natuurlijke tuinen en van villatuinen tot dakterrassen; geen enkele opdracht is hetzelfde. Onze hovenier in Hilversum zoekt daarom altijd naar de juiste balans tussen architectuur, omgeving en uw wensen. Zodat u kunt genieten van een prachtige, exclusieve tuin

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

neem contact op
Landschapstuin aan de bosrand
Designtuin met zitkuil

TUINONTWERP EN EXCLUSIEVE TUINAANLEG DOOR HET HOVENIERSBEDRIJF NABIJ HILVERSUM

Uw exclusieve droomtuin begint uiteraard bij een goed ontwerp. Onze tuinarchitect Menno Boer vertaalt hierbij uw wensen naar een uniek tuinontwerp. Dit ontwerp omvat onder andere beplanting, beregening, verlichting en de accessoires die de tuin compleet maken. Allemaal duurzame producten waarvan wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Staat het ontwerp? Dan wordt uw droomtuin werkelijk door de aanleg hiervan.

Als hovenier in de regio Hilversum kunnen wij de tuinaanleg uiteraard ook voor u verzorgen. Om een zo goed mogelijk eindresultaat op te leveren, blijft de ontwerper bij ons betrokken bij de aanleg. Aanpassingen die tijdens de aanleg gedaan worden, moeten uiteraard wel in lijn zijn met het ontwerp. Daarbij werken onze hoveniers in Hilversum en omstreken volgens de laatste methodes en conform de wettelijke (milieu)eisen.

JAARROND EEN MOOIE TUIN

Een mooie tuin is een luxe. Een verlengde van uw huiskamer, waar u kunt genieten van uw vrije tijd. Jaarrond van uw tuin genieten vergt uiteraard onderhoud, vooral het eerste jaar na beplanting is de juiste verzorging cruciaal. Ook dit kan een hovenier nabij Hilversum voor u verzorgen. Onze afdeling tuinonderhoud biedt u onderhoud op maat, gebaseerd op uw wensen. Hierbij kunt u denken aan incidenteel onderhoud, een jaarlijkse onderhoudsbeurt, periodiek- of jaarrond onderhoud. Het snoeien van hagen en buxusonderhoud kunnen wij ook voor u uitvoeren. Daarnaast bieden wij ook een onderhoudsprogramma speciaal voor uw gazon. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!

DESKUNDIGE HOVENIERS VOOR UW TUIN

Wilt u een hovenier die uw wensen in Hilversum waarmaakt? Bij Rodenburg Tuinen hebben wij deskundige hoveniers die uw droomtuin werkelijkheid laten worden. Onze hovenier in omgeving Hilversum beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring en staat elke dag weer klaar om te werken aan de meest uiteenlopende projecten. Ook voor u staat onze hovenier in Hilversum klaar!

TUINONDERHOUD VOOR BEDRIJVEN DOOR ONS HOVENIERSBEDRIJF IN HILVERSUM

Een verzorgde bedrijfs- of kantoortuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast draagt het ook bij aan een prettige werksfeer. Zoekt u een hovenier in Hilversum voor het onderhouden van uw bedrijfstuin? Als hoveniersbedrijf in de regio Hilversum verzorgen ook tuinonderhoud voor bedrijven en instellingen.

ONZE HOVENIER BIJ HILVERSUM BENADEREN?

Wilt u een hovenier dichtbij Hilversum inschakelen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Rodenburg Tuinen ontzorgt u graag, ook in andere regio’s in Nederland en België. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via [email protected] of +31 348-412466 voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst als hovenier uit de omgeving van Hilversum.